La nostra web utilitza cookies pròpies per oferir-li un millor servei. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. + informació
Espai artístic, formatiu i social
des de 1996 creant amb vosaltres


info@puntcreatiu.com 932 967 662
Qui som


Carmen Sánchez Bárcena


Nascuda a Ponferrada (León) el 1959.
Llicenciada en Arts Aplicades per l'Escola d'Arts i Oficis de Barcelona, i Diplomada en disseny gràfic
Titulada en: Gestió Administrativa. Gestió Comercial i Màrqueting.
Animació i presentació de producte en el punt de venda.
Anàlisi Transaccional. Programació Neurolingüística.
Comunicació no verbal. Artteràpia. Coaching.
Formació de formadors. Monitor d'activitats de lliure.

Com dissenyadora, va començar el seu camí professional en el món de la publicitat i les arts gràfiques.
Més tard, en el camp de la ceràmica, desenvolupa durant diversos anys una intensa activitat creativa i comercial, dins de la trajectòria ha obtingut diverses mencions que avalen el seu treball, com el "Premi Autonòmic de Madrid de la IV Fira de Ceràmica celebrada a Leganes (Madrid) "al millor disseny i presentació d'obra.
O diferents Diplomes i Mencions d'Honor en Fires Professionals i Artístics com la Mostra de Ceràmica Creativa Madrilenya oINTERGRIF a Madrid, o La Fira de Calella i l'Alt Maresme(Barcelona) o Fira del Canti d'Argentona (Barcelona).

Creadora del Taller d'Art BARCENA a Barcelona l'any 1996, actualment convertit en PUNT CREATIU per donar cabuda a una oferta més àmplia de serveis.

En aquest nou espai segueix desenvolupant diferents facetes docents i projectant la seva activitat professional i creativa en el camp de la decoració i el regal, així com a la decoració i restauració de mobles.
Paral · lelament el 1990 comença a desenvolupar la seva vocació pictòrica, utilitzant com a recursos gràfics l'acrílic i la pintura sobre seda i fresc i colla-ge, participat en mostres i exposicions col · lectives i individuals, a més de mostres i fires internacionals.