La nostra web utilitza cookies pròpies per oferir-li un millor servei. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. + informació
Espai artístic, formatiu i social
des de 1996 creant amb vosaltres


info@puntcreatiu.com 932 967 662
¿A qui va dirigit el taller?¿A qui va dirigit el taller? 

Presentació
Tots nosaltres hem experimentat al llarg de la nostra vida, moments o circumstàncies en què ens ha estat impossible expressar els nostres problemes o sentiments a través de les paraules. En aquests moments tots busquem una forma d'expressió que ens alliberi de les tensions o de les nostres contradiccions internes i problemes.

Aquest curs té per objectiu l'auto coneixement i l'expressió d'emocions a través de l'art. Per mitjà de la pràctica de les diferents maneres artístiques que existeixen podem descobrir més sobre nosaltres mateixos i utilitzar aquest coneixement per viure més plenament.

Destinataris del Curs
Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones que tenen estrès i que desitgen tractar-lo mitjançant l'Artteràpia. També els professionals i estudiants que treballen o estan interessats en aquesta realitat puguin treure profit del seu contingut.

objectius
- Conèixer els nostres processos i les seves conseqüències
- Facilitar l'expressió mitjançant mitjans no verbals: dibuixos,pintures, collages, visualització d'obres d'art ...
- Realitzar creacions pròpies per re-descobrir-nos a través de l'Art i així canalitzar les nostres sensacions.
- Tota recerca d'expressió, involucra per si mateix un procés creatiu, només cal sentir-se lliure, i saber reconèixer les defenses que impedeixen aquest procés.
- Reestructurar la nostra realitat a través de la visualització d'obres d'art.
- Fomentar l'art com hobby.
- Utilitza l'art com a activitat dis tractora i relaxant en situacions d'estrès.